zondag 27 mei 2012

De derde etappe en dan nog wat


Vandaag was het weer een feestdag met heel veel mensen op de been, die ons aan alle kanten een hart onder de riem staken door hun aanwezigheid en hun positieve opmerkingen. We voelen ons zeer gesteund door alle aandacht die wij krijgen.

De kudde steekt de Otterloseweg over.

Er zijn echter op de achtergrond van de drie schaapherders drie andere mensen die ook die aandacht even verdienen al zullen ze zelf wellicht zeggen dat het allemaal wel meevalt. Drie dames - en niet eens onze eigen dames - hebben deze actieve tocht omarmd en zijn op de achtergrond zeer druk om van alles en nog wat voor ons te regelen. Zaken die wij finaal over het hoofd zouden zien of die wij echt niet zouden kunnen, worden door hen geregeld. En zonder anderen te kort willen doen, wil ik in elk geval Judith, Dorine en Yvonne even noemen en ze bedanken voor het succes dat we tot nu toe hebben met de tocht. Ik geef het je te doen om drie eigenzinnige en eigenwijze einzelgängers van herders samen een tocht te laten lopen en ook nog het vertrouwen te hebben dat het allemaal goed komt. Ja, het komt goed, hier en daar trekken we de angels eruit en komen samen in Arnhem aan. Het kost soms wat moeite, door alle druk(te), maar we zullen hoe dan ook doorzetten om deze tocht tot een succes te maken voor alle (zelfstandige) herders van ons land.

We liepen vandaag van Assel naar Ughelen en blijven morgen een dagje in de ruststand: dier en mens moeten wat uitblazen om dinsdag weer met frisse moed verder te gaan met onze tocht der tochten. We nodigen alle geïnteresseerdenuit om morgen met ons er een leuk dag van te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten